promosi SEO Kyiv09-06-2022T15:34:24+00:00

promosi SEO
ing Kiev

Promosi transparan lan dikontrol ing PROSEO

Saben wulan kita nyetujoni rencana kerja, anggaran, nindakake karya miturut rencana. Kita nyedhiyakake laporan lan rencana kanggo wulan ngarep. Sampeyan ngontrol kabeh karya lan ngerti kabeh sing kedadeyan ing situs kasebut.

dhawuh

Layanan promosi situs web

SEO

SEO - optimasi situs web

Optimisasi mesin telusur kanggo mesin telusuran kanggo nambah lalu lintas. Promosi Google bakal ngidini sampeyan miwiti narik lalu lintas lan ngonversi saka pelanggan sajrone 2-6 sasi. Ora kaya sumber lalu lintas liyane, murah kanggo panggunaan jangka panjang.

Optimization (SEO)
marketing akeh
Linkbuilding

seo киев SEO просування Київ - 1-

Iklan kontekstual, Google Shopping, pemasaran ulang

Iklan sing dibayar ing Google bakal ngidini sampeyan entuk kunjungan situs kanthi cepet. Sawise nyetel saluran pariwara sing dibayar, pengunjung sing kasengsem karo produk sampeyan bakal ngunjungi situs kasebut ing minggu pisanan. Ana format khusus kanggo toko online - Google Shopping, ing bentuk gambar produk kanthi rega ing panelusuran Google. Kanthi pemasaran ulang, sampeyan bisa ngelingake pengunjung sing wis ninggalake situs kasebut kanthi tawaran kanggo tuku produk sing ora dituku.

iklan kontekstual
Google Shopping
Pemasaran ulang

Promosi dikelola dening analis

Persiapan KP bakal diwiwiti kanthi analisis

Analis bakal sinau subyek lan pesaing sampeyan kanthi rinci. Apa tombol kanggo aplikasi? Ngendi titik wutah kanggo sampeyan?

Nomer minangka basis strategi promosi
Malah sadurunge kontrak ditandatangani, sampeyan bakal nampa ramalan lan rencana aksi kelompok kerja.

Panjaluk kerja mung
Ora bakal ana tembung kunci sing ora efektif. Mung pitakon sing nggawa pesenan dadi prioritas.

Aktualisasi inti semantik

Ajeg mriksa inti semantik, nambah pitakon anyar, mbusak sing ora relevan.

Analisis lalu lintas sing lengkap
Kita nyiyapake sistem statistik sing nglacak saben langkah pangguna ing situs kasebut.

Kita fokus ing asil sing bener
Kanggo skema pembayaran apa wae kanggo promosi situs - kanggo lalu lintas, posisi utawa timbal, kita ndeleng dinamika aplikasi lan telpon saka situs kasebut.

Apa sing kalebu ing biaya promosi SEO?

Karya SEO-optimizer

Nindakake SEO-audit rinci: audit teknis, komersial, mriksa struktur lan optimasi isi. Analisis jero babagan topik lan pesaing. Preparation saka Rekomendasi ing struktur situs. Nggarap faktor prilaku. Nulis tugas teknis kanggo copywriter. Ngontrol introduksi rekomendasi teknis. Nggarap faktor link: nglebokake pranala anyar, nyetel strategi link. Elaborasi rinci babagan kaca sing dipromosekake - rekomendasi titik kanggo perbaikan.

lowongan account manager

Analisis asil kanthi kemungkinan penyesuaian strategi. Komunikasi lisan lan tulisan karo klien ing saindhenging proyek kanthi persetujuan karo rekomendasi, isi, karya sing ditindakake; diskusi asil penengah. Njaga dokumentasi (kontrak, perjanjian tambahan, laporan, dokumen penutupan akun). Konsultasi babagan layanan tambahan perusahaan.

Karya programmer/developer

Nggawe owah-owahan ing kode html miturut tugas teknis saka optimizer. Jumlah jam pangembang saben sasi ditemtokake dening syarat kontrak. Kita nggarap kabeh sistem administrasi situs umum: WordPress, OpenCart, Joomla, Drupal lan liya-liyane.

Karya copywriter SEO

Nulis teks kanggo tugas teknis pangoptimal. Kita nulis teks kanggo kaca promosi lan kaca tambahan, yen dibutuhake dening spesifikasi pangoptimal. Nulis isi, adhedhasar kepinginan pelanggan, dibahas kanthi individu.

Proyek webmaster

Nggawe owah-owahan kanggo: judhul, teks lan konten grafis sesuai karo tugas teknis pangoptimal. Ngganti cithakan kaca - kode counter, markup lan format isi, lsp. Suntingan cilik kode html, kajaba mbutuhake kecemplung sing luwih jero ing algoritma CMS. Nggawe owah-owahan, miturut kepinginan pelanggan, dibahas kanthi individu.

Karya analis

Persiapan tugas teknis kanggo instalasi kode counter, GTM. Preparation saka kendaraan kanggo nyetel gol kanggo nelusuri tumindak pangguna (nggunakake formulir lan layanan ing kaca, ngetung jumlah aplikasi rampung, etc.). Ngringkes asil promosi situs babagan konversi. Rekomendasi kanggo nyetel inti semantik. Pamilihan pitakon konversi kanggo nambah promosi, rekomendasi kanggo nyetel inti semantik. Rekomendasi babagan kegunaan - adhedhasar syarat kontrak utawa perjanjian tambahan.

Напишіть нам в телеграм

SEO-promosi situs ing TOP 3

Kita nggarap lalu lintas lan posisi. Tambah lalu lintas lan konversi. Analytics lan laporan bakal menehi gambaran babagan kabeh gambar sing cocog karo bisnis sampeyan.

Konversi liyane

Thanks kanggo promosi multi-saluran, perbaikan kegunaan, akselerasi situs, situs bakal bisa digunakake, nanging kanthi kapasitas penuh - kanggo nambah lalu lintas lan konversi.

Nggarap situs analytics

Kita ora mung nggarap program analytics umum, piranti kita kalebu alat kanggo nggawe Big Data Analytics kanggo nggawe segmen pamirsa portal gedhe.

Kita minangka mitra resmi Google</h3 >

Adaptasi menyang seluler lan kacepetan situs

60% lalu lintas dikira dening piranti seluler, optimasi tata letak ngidini sampeyan entuk lalu lintas luwih akeh saka mesin telusur. Uga ing rata-rata, sampeyan bakal kelangan nganti 30% pelanggan sing ora ngenteni kaca kasebut dimuat.

Brand lan karya sosial sinyal

Efisiensi

100% karyawan kita penggemar karya.

2560

Situs dipun promosiaken

320%

ROI rata-rata proyek

40

Piranti ing arsenal

154755

Posisi ing TOP 10

Kita nggunakake cara promosi putih, kita mung nggunakake pranala "langgeng".

"Trik" kita yaiku nggarap titik pertumbuhan situs kasebut

Dadi ing TOP lan entuk lalu lintas luwih akeh menyang situs sampeyan kanthi dhuwit sing cukup.

We offer mung karya penting. Kita promosi situs kanthi nemokake "titik pertumbuhan". Akibaté - kemajuan luwih cepet ing wektu kurang.

Konsultasi gratis

Biaya promosi situs SEO

saka 500$ saka 3 sasi
  • Biaya optimasi situs sing komprehensif gumantung saka jumlah karya ing situs kasebut, kahanan sumber daya, jinis situs, topik, uga riwayat promosi situs.

Iklan kontekstual

saka200$saka 10 dina
  • Biaya iklan kontekstual gumantung saka jinis alat sing disambungake: telusuran iklan kontekstual, pemasaran ulang, pusat pedagang. Uga jumlah karya sing ditindakake.

Ulasan pelanggan

seo киев SEO просування Київ - 2-

Александр Вартовський

"Saben wulan aku nampa laporan babagan karya sing ditindakake lan asile. Aku bakal nyathet kasedhiyan dhukungan teknis lan jaminan kanggo karya sing ditindakake. Kabeh pitakon mesthi dijawab kanthi cepet tanpa wektu tundha.

seo киев SEO просування Київ - 3-

Boris Valuysky

"Matur nuwun kanggo layanan kualitas sing diwenehake. Kita pisanan nglamar luwih saka setahun kepungkur, saiki kerja bareng. Kita seneng banget karo asil CEO - situs kita digawa menyang pimpinan mutlak ing 2015.

seo киев SEO просування Київ - 4-

Арсен Терещенко

Asil ngluwihi pangarepan: wutah dodolan kanggo waktu pisanan ana + 96%, lan iki ing "mangsa mati", nalika kita biasane duwe mundhut. Kita rencana kanggo terus kerjasama.

Apa promosi SEO? ( optimasi mesin telusur) - sakumpulan karya ing komponen internal lan eksternal optimasi kanggo ngunggahake posisi situs ing asil mesin telusur kanggo pitakon tartamtu. Kanggo nambah rawuh lan minangka asil - nambah dodolan.

Apa isine promosi situs SEO. kasusun saka rong komponen utama: optimasi internal lan eksternal. Sadurunge miwiti pakaryan, spesialis uga nganakake audit, adhedhasar asil sing ditindakake tugas teknis kanggo mbenerake kabeh kesalahan lan nggawe pangowahan sing dibutuhake.

Deadline kanggo promosi ing SEO: Komprehensif SEO-promosi situs ing Google lan Yandex njupuk rata-rata 4-6 sasi. Istilah kasebut gumantung saka topik, tingkat kompetisi, kualitas lan jumlah tembung kunci. Nanging, kaya sing wis ditampilake pengalaman kita, asil pisanan biasane wis katon ing sasi kapindho. Ing sasi sing bakal teka, massa link situs bakal nambah, lan kapercayan ing situs kasebut dening mesin telusur bakal tambah.

SEO ing TOP 3,5,10 ing Google. Nggawe lan promosi situs ing wektu sing paling cendhak.

seo киев SEO просування Київ - 5-

Proses optimasi situs

Tujuane dadi ing TOP mesin telusur kanggo pitakon telusuran sing dibutuhake, yaiku. ing kaca pisanan Google lan Yandex kanthi tembung kunci. Sampeyan bakal bisa entuk akeh pengunjung, sing bakal nambah dodolan.

  • 5+ spesialis nggarap proyek kasebut

  • Nambah posisi, CTR, lalu lintas

  • Adaptasi kode kanggo promosi SEO

  • Nulis teks sade

  • Nulis isi pawarta

  • Nindakake audit sing jero

  • Nganyari piranti lunak situs

  • Bisa karo review ing Internet

  • Ngapikake panelusuran seluler

  • Optimasi panelusuran lokal

Aku pengin promosi lengkap

Pitakonan sing isih ana?

Hubungi kita, kita bakal njawab kabeh pitakonan, kita bakal takon, kita bakal bantuan karo promosi situs.

Kontak

Waca blog kita:

Hubungi kita:

Telpon:

(063) 420-51-03

Email:

info@embo.com.ua

Jadwal kerja

Mon-Jum: 9.00-18.00
Sat-Sun: ditutup

alamat:

Kyiv, Vikentia Hvoyky 18/14,
Pusat Bisnis Ost-West Express

купить крауд-ссылки. Крауд-маркетинг - стоимость и цена в Киеве, Украине

Menyang Ndhuwur