Iklan sampeyan lagi dimoderasi utawa ora dimoderasi

Iklan durung dimoderasi utawa dimoderasi, nanging nglanggar aturan posting. Status bisa dideleng ing menu informasi kampanye. Ing kasus iklan sing ditolak, sababe kudu diilangi: ndandani salah siji teks utawa kaca kebangkrutan (biasane ing kasus iki, masalah kurang relevansi).

Priksa tampilan iklan sampeyan

Yen ing siji browser, sawise nampilake seri iklan kanggo panjalukan sing padha, pangguna ora nggunakake salah siji saka wong-wong mau, banjur mesin telusuran ngenali iki minangka lack saka kapentingan ing informasi iki, lan tampilan mandheg. Validasi kinerja iklan sampeyan duwe pengaruh negatif ing peringkat iklan, nyebabake CTR sampeyan mudhun amarga kurang konversi.

Sampeyan bisa ngerteni babagan kasedhiyan iklan lan formulir tampilan ing Google AdWords kanthi nggunakake fungsi "Preview lan diagnostik iklan". Alternatif kanggo Yandex Direct yaiku fungsi "Telusuri".

Sampeyan bakal ngidini sampeyan ndeleng kasedhiyan iklan sing dikarepake, nanging ing wektu sing padha: 1) tayangan bakal diitung lan 2) tampilan bakal ditindakake miturut tembung kunci sing ditugasake, lan dudu blok teks iklan.

Kesel anggaran saben dina

Jumlah minimal dana sing dialokasikan kanggo kampanye pariwara bakal cepet ngilangi watesan saben dina, banjur ora ana pertunjukan nganti dina tanggalan anyar. Alesan kanggo iki yaiku setelan iklan sing buta huruf. Mung spesialis sing bisa nyetel kabeh parameter tampilan kanthi tepat, milih strategi sing optimal, utawa sampeyan kudu ngerti kawicaksanan manajemen layanan dhewe.

Kampanye iklan sing efektif

Malah kanthi anggaran winates, sampeyan bisa nggawe kampanye iklan kanthi efektif. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa nggunakake sawetara cara:

  1. Ngganti frekuensi tampilan. Supaya panyiaran iklan bisa disebarake kanthi merata sedina muput, perlu nyetel distribusi ing Yandex, lan mode tampilan seragam ing Google. Iki bakal ngidini, preduli saka aktivitas pangguna saben dina, kanggo nampilake iklan ing interval biasa.
  2. Tambah anggaran. Yen kinerja rata-rata iklan ditrima kanggo sampeyan, yaiku. mbayar, sampeyan bisa mbusak watesan ing jumlah tayangan saben dina.
  3. Tambah biaya saben klik. Ing kasus rating sing kurang, iklan kasebut bisa ditampilake ing Google ing kaca liya. Solusi kasebut bisa uga nambah biaya kesan (yen untung konversi pengunjung menyang panuku isih positif) nalika ngurangi jumlah siaran.
  4. Ngurangi biaya saben klik. Kanggo nyuda rega klik bakal nambah relevansi kaca, lan iki wis nggarap konten, aksesibilitas lan daya tarik.
  5. Ngganti opsi nargetake. Konfigurasi wilayah tampilan, setelan basa lan opsi sing ora bener kanggo tampilan ing macem-macem jinis piranti (contone, tampilan seluler ora diaktifake). Iki mung sawetara alasan paling umum kanggo iklan ora katon ing print.

Masalah sing paling umum tanpa iklan yaiku persiyapan kampanye iklan sing kurang. Akibaté, dana dibuwang kanthi cepet lan, sing paling penting, ora rasional. Penargetan fine-tuning, dhaptar tembung minus, pencocokan pitakon sing tepat lan fungsi pangowahan tawaran otomatis ing Google AdWords, bebarengan karo piranti liyane, bakal ngidini sampeyan entuk efektifitas maksimal kampanye (ing wektu sing padha, sampeyan bisa matesi rega maksimum saben klik).

Kurang pengalaman ing nyetel kampanye iklan ndadékaké kasunyatan sing, ing paling kasus, dhuwit boroske. Luwih murah kanggo nguripake spesialis, amarga sing utama ora tayangan, nanging efisiensi ngowahi pengunjung dadi panuku. Perusahaan kita nyedhiyakake layanan promosi situs, kalebu nyetel iklan kontekstual sajrone seminggu kanthi efisiensi luwih akeh.