Promovimi i SEO në Kiev2022-06-09T15:34:24+00:00

promovim SEO
në Kiev

Promovim transparent dhe i kontrolluar në PROSEO

Çdo muaj ne miratojmë planin e punës, buxhetin, kryejmë punë sipas planit. Ne ofrojmë një raport dhe plan për muajin e ardhshëm. Ju kontrolloni të gjithë punën dhe jeni të vetëdijshëm për gjithçka që ndodh me sitin.

Rendit

Shërbimet e promovimit të faqes në internet

SEO

SEO - optimizimi i faqes

Optimizimi i motorit të kërkimit për motorët e kërkimit për të rritur trafikun. Promovimi i Google do t'ju lejojë të filloni të tërheqni trafikun dhe ta konvertoni atë nga klientët brenda 2-6 muajve. Ndryshe nga burimet e tjera të trafikut, është i lirë për përdorim afatgjatë.

Optimizimi (SEO)
Marketingu i turmës
Ndërtimi i lidhjeve

seo киев SEO просування Київ - 1-

Reklamim kontekstual, Google Shopping, rimarketing

Reklamimi me pagesë në Google do t'ju lejojë të merrni shpejt vizita në faqe. Pas vendosjes së kanaleve të reklamimit me pagesë, vizitorët e interesuar për produktet tuaja do të vizitojnë faqen në javën e parë. Ekziston një format i veçantë për dyqanet online - Google Shopping, në formën e imazheve të produkteve me çmime në kërkimin e Google. Me rimarketing, ju mund t'u kujtoni vizitorëve që janë larguar nga faqja me një ofertë për të blerë një produkt që nuk e kanë blerë.

reklamat kontekstuale
Google Shopping
Remarketing

Promovimi menaxhohet nga analistët

Përgatitja e PK-së do të fillojë me analizën

Analistët do të studiojnë në detaje subjektin tuaj dhe konkurrentët. Cilat janë çelësat e aplikacioneve? Ku janë pikat e rritjes për ju?

Numrat janë baza e një strategjie promovimi
Edhe përpara se të nënshkruhet kontrata, do të merrni parashikime dhe një plan veprimi të grupit të punës.

Vetëm kërkesat për punë
Nuk do të ketë fjalë kyçe joefektive. Vetëm pyetjet që ju sjellin porosi janë prioritet.

Aktualizimi i bërthamës semantike

Rishikoni rregullisht thelbin semantik, shtoni pyetje të reja, fshini ato të parëndësishme.

Analizë e plotë e trafikut
Ne kemi ngritur sisteme statistikore që gjurmojnë çdo hap të përdoruesit në faqe.

Ne fokusohemi në rezultatin e duhur
Për çdo skemë pagese për promovimin e faqes - për trafikun, pozicionet ose drejtimet, ne shikojmë dinamikën e aplikacioneve dhe thirrjeve nga faqja.

Çfarë përfshihet në koston e promovimit të SEO?

Puna e SEO-optimizer

Kryerja e një auditimi të detajuar SEO: auditimi teknik, komercial, kontrolli i strukturës dhe optimizimi i përmbajtjes. Analizë e thelluar e temave dhe konkurrentëve. Përgatitja e rekomandimeve për strukturën e sitit. Puna me faktorët e sjelljes. Shkrimi i detyrave teknike për një copywriter. Kontrollon paraqitjen e rekomandimeve teknike. Puna me faktorët e lidhjeve: vendosja e lidhjeve të reja, rregullimi i strategjisë së lidhjeve. Përpunimi i detajuar i faqeve që promovohen - pika rekomandime për përmirësim.

Puna e menaxherit të llogarisë

Analiza e rezultatit me rregullim të mundshëm të strategjisë. Komunikimi me gojë dhe me shkrim me klientin gjatë gjithë projektit në pajtim me rekomandimet, përmbajtjen, punën e kryer; diskutimi i rezultateve të ndërmjetme. Mban dokumentacion (kontrata, marrëveshje shtesë, raporte, dokumente për mbylljen e llogarive). Konsultimet për shërbimet shtesë të kompanisë.

Puna e një programuesi / zhvilluesi

Bërja e ndryshimeve në kodin html sipas detyrës teknike nga optimizuesi. Numri i orëve të zhvilluesit në muaj përcaktohet nga kushtet e kontratës. Ne punojmë me të gjitha sistemet e zakonshme të administrimit të faqeve: WordPress, OpenCart, Joomla, Drupal dhe të tjera.

Puna e një kopjuesi SEO

Shkrimi i teksteve për detyrën teknike të optimizuesit. Ne shkruajmë tekste si për faqet promovuese ashtu edhe për faqet shtesë, nëse kërkohet nga specifikimet e optimizuesit. Shkrimi i përmbajtjes, bazuar në dëshirat e klientit, diskutohet individualisht.

Punë webmaster

Bërja e ndryshimeve në: tituj, tekste dhe përmbajtje grafike në përputhje me detyrën teknike të optimizuesit. Bërja e ndryshimeve në shabllonet e faqeve - kodet e numëruesit, shënimi dhe formatimi i përmbajtjes, etj. Redaktim i vogël i kodit html, përveç nëse kërkon një zhytje më të thellë në algoritmet e CMS. Bërja e ndryshimeve, sipas dëshirës së klientit, diskutohet individualisht.

Puna e një analisti

Përgatitja e detyrës teknike për vendosjen e kodeve të sporteleve, GTM. Përgatitja e automjeteve për të vendosur qëllime për ndjekjen e veprimeve të përdoruesve (përdorimi i formularëve dhe shërbimeve në faqe, numërimi i numrit të aplikacioneve të përfunduara, etj.). Përmbledhja e rezultateve të promovimit të faqes për sa i përket konvertimeve. Rekomandime për rregullimin e bërthamës semantike. Përzgjedhja e pyetjeve të konvertimit për të rritur promovimin e tyre, rekomandime për rregullimin e bërthamës semantike. Rekomandime për përdorshmërinë - bazuar në kushtet e kontratës ose marrëveshjet shtesë.

Напишіть нам в телеграм

SEO-promovimi i faqes në TOP 3

Ne punojmë me trafik dhe pozicione. Rritni trafikun dhe konvertimet. Analizat dhe raportet do të japin një ide për të gjithë pamjen që shkon me biznesin tuaj.

Më shumë konvertime

Falë promovimit me shumë kanale, përmirësimit të përdorshmërisë, përshpejtimit të faqes, faqja do të funksionojë, por me kapacitet të plotë - për të përmirësuar trafikun dhe konvertimet.

Punoni me analitikën e faqes

Ne punojmë jo vetëm me programe të zakonshme analitike, grupi ynë i mjeteve përfshin mjete për krijimin e Big Data Analytics për segmentimin e audiencës së portaleve të mëdha.

Ne jemi partnerë zyrtarë të Google</h3 >

Përshtatja me celularin dhe shpejtësinë e faqes

60% e trafikut llogaritet nga pajisjet celulare, optimizimi i paraqitjes ju lejon të merrni më shumë trafik nga motorët e kërkimit. Gjithashtu në mesatarisht, ju humbni deri në 30% të klientëve që nuk presin që faqja të ngarkohet.

mesatarisht, ju humbni deri në 30% të klientëve që nuk prisnin që faqja të ngarkohej.

Efikasiteti

2022-01-31T22:26:39+00:00

2022-01-31T22:26:39+00:00

Faqet e promovuara

2022-01-31T22:26:39+00:00

ROI mesatare e projekteve

2022-01-31T22:26:39+00:00

Mjetet në arsenal

2022-01-31T22:26:39+00:00

Pozicionet në TOP 10

Ne përdorim metoda të promovimit të bardhë, përdorim vetëm lidhje "të përjetshme".

"Marku" ynë është të punojmë me pikat e rritjes së faqes

Jini në TOP dhe merrni më shumë trafik në faqen tuaj për para të mjaftueshme.

Ne ofrojmë vetëm punën thelbësore. Ne promovojmë faqet duke gjetur "pikat e rritjes". Si rezultat - përparim më i shpejtë në më pak kohë.

Konsultim falas

Kostoja e promovimit të faqes SEO

Nga 2022-01-31T22:26:39+00:00 nga 3 muaj
 • Kostoja e optimizimit gjithëpërfshirës të faqes varet nga numri i punimeve në sit, gjendja e burimit, lloji i faqes, tema, si dhe historia e promovimit të faqes.

Reklamimi kontekstual

NgaKostoja e optimizimit kompleks të faqes varet nga sasia e punës në sit, gjendja e burimit, lloji i sitit, subjekti, si dhe historia e promovimit të faqes.nga 10 ditë
 • Kostoja e reklamimit kontekstual varet nga llojet e mjeteve që lidhen: kërkimi i reklamave kontekstuale, rimarketing, qendra tregtare. Si dhe sasia e punës që po bëhet.

Shqyrtimet e klientëve

seo киев SEO просування Київ - 2-

Александр Вартовський

“Çdo muaj marr një raport për punën e bërë dhe rezultatin. Do të vërej disponueshmërinë e mbështetjes teknike dhe garancive për punën e kryer. Të gjitha pyetjeve u përgjigjen gjithmonë menjëherë pa vonesë.”

seo киев SEO просування Київ - 3-

Boris Valuisky

“Faleminderit për shërbimet cilësore të ofruara. Kemi aplikuar për herë të parë më shumë se një vit më parë, ne punojmë së bashku tani. Ne ishim veçanërisht të kënaqur me rezultatet e CEO - faqja jonë u soll te liderët absolutë në 2015. "

seo киев SEO просування Київ - 4-

Арсен Терещенко

Rezultatet tejkaluan pritjet: rritja e shitjeve për tremujorin e parë ishte + 96%, dhe kjo është në "sezonin e vdekur", kur zakonisht kemi humbje. Ne planifikojmë të vazhdojmë bashkëpunimin.”

Çfarë është promovimi SEO? SEO Kiev promovimi SEO Kiev - 2- optimizimi i motorit të kërkimit) - një grup punimesh në komponentët e brendshëm dhe të jashtëm të optimizimit për të ngritur pozicionin e faqes në rezultatet e motorëve të kërkimit për pyetje të caktuara. Për të rritur pjesëmarrjen dhe si rezultat - për të rritur shitjet.

Nga se përbëhet Promovimi i faqes SEO. përbëhet nga dy komponentë kryesorë: optimizimi i brendshëm dhe i jashtëm. Para fillimit të punës, specialistët kryejnë gjithashtu një auditim, bazuar në rezultatet e të cilit hartohet një detyrë teknike për të korrigjuar të gjitha gabimet dhe për të bërë ndryshimet e nevojshme.

Afati i fundit për promovim në SEO: Promovimi gjithëpërfshirës SEO i faqes në Google dhe Yandex zgjat mesatarisht 4-6 muaj. Termi varet nga tema, niveli i konkurrencës, cilësia dhe sasia e fjalëve kyçe. Megjithatë, siç ka treguar përvoja jonë, rezultatet e para zakonisht janë tashmë të dukshme në muajin e dytë. Në muajt e ardhshëm, masa e lidhjeve të faqes do të rritet dhe besimi në sajt nga motorët e kërkimit do të rritet.

SEO në TOP 3,5,10 në Google. Krijimi dhe promovimi i faqes në kohën më të shkurtër të mundshme.

seo киев SEO просування Київ - 5-

Procesi i optimizimit të faqes

Qëllimi është të jemi në TOP motorët e kërkimit për pyetjet e kërkuara të kërkimit, dmth. në faqen e parë të Google dhe Yandex sipas fjalëve kyçe. Ju do të jeni në gjendje të merrni një numër të madh vizitorësh, të cilët nga ana tjetër do të rrisin shitjet.

 • Mbi 5 specialistë po punojnë për projektin

 • Rritja e pozicioneve, CTR, trafiku

 • Përshtatni kodin për promovimin e SEO

 • Shkrimi i teksteve shitëse

 • Shkrimi i përmbajtjes së lajmeve

 • Kryerja e një auditimi të thelluar

 • Përditësimet e softuerit të faqes

 • Punoni me komente në internet

 • Përmirësoni kërkimin në celular

 • Optimizimi i kërkimit lokal

Unë dua një promovim gjithëpërfshirës

Pyetjet e mbetura?

Na kontaktoni, ne do t'i përgjigjemi të gjitha pyetjeve, do të konsultohemi, do të ndihmojmë në promovimin e faqes tuaj.

Kontaktoni

Krijimi dhe promovimi i faqes në kohën më të shkurtër të mundshme, në çdo motor.

Na kontaktoni:

2021-11-11T13:42:06+00:00

Na kontaktoni:

Na kontaktoni:

info@embo.com.ua

Orari i punes

Hënë-Premte: 9.00-18.00
Sat-Sun: mbyllur

Na kontaktoni:

Kiev, Vikentia Hvoyky 18/14,
Qendra e Biznesit Ost-West Express

купить крауд-ссылки. Крауд-маркетинг - стоимость и цена в Киеве, Украине

Shkoni në krye