Reklamim cilësor? Shitjet efektive? Rritja dinamike e kërkesës dhe audiencës së synuar? Kështu që! Me shërbimet e marketingut në internet të agjencisë sonë!

Marketingu - është aplikimi i masave për të drejtuar fluksin e mallrave dhe shërbimeve nga prodhuesi te konsumatori.

Marketingu në internet Është një grup veprimesh që synojnë promovimin dhe shitjen e mallrave ose shërbimeve duke përdorur teknologjitë e internetit. Bartësi kryesor i informacionit është faqja e internetit e prodhuesit, e cila përmban informacionin e nevojshëm për shërbimet ose mallrat. Shumica e mjeteve marketing në internet përdoret për të sjellë klientët e mundshëm në sit.

Porosit shërbimin sot!

Marketingu në internet rrit kapacitetin - hapja e dyqaneve online, ankandeve në internet, etj. Sipas studimeve statistikore numri i përdoruesve ukrainas të internetit po rritet dhe ata po kalojnë gjithnjë e më shumë kohë në internet. Këtë vit pritet formimi i liderëve në industrinë e reklamave dhe ngritja e nivelit të treguesve të cilësisë së shërbimit. Prandaj, është e rëndësishme të kuptoni se sa e rëndësishme është kjo fushë e shitjeve dhe të përfitoni nga oferta aktuale e ekspertëve të industrisë së internetit në kohën e duhur.

Ndër klientët tanë - më shumë se njëqind prodhues! Në përvojën e tyre, ata kanë parë se sa efektive mund të jenë mjetet e marketingut në internet nëse përdoren me shkathtësi. Besoni biznesin tuaj profesionistëve - dhe nuk do të pendoheni!

Çdo gjë që mund të shitet mund të shitet me fitim!

Marketingu Është arti i shitjes. Kjo është aftësia për të motivuar, inkurajuar, interesuar blerësin. Motivimi profesional ndodh pa presion dhe imponim, përkundrazi - analizohen përfitimet e produktit, vëmendja përqendrohet në përfitimet dhe përfitimet e blerjes.

mbaj mend - çdo gjë që shitet mund të shitet me fitimduke përdorur mjetet e marketingut në internet:

• Reklamim mediatik (banner).

Krijimi i banderolave ​​të madhësive dhe stileve të ndryshme. Ato janë dinamike, të animuara, multimediale, pra janë mjete për të tërhequr sa më shpejt audiencën e synuar.

• Reklamimi kontekstual

Një mjet relativisht i lirë dhe jashtëzakonisht efektiv i marketingut në internet. Ky lloj reklamimi është më i përshtatshmi për të tërhequr një audiencë tashmë të interesuar në sit. Ka opsione: vendosni reklama në faqet tematike ose përdorni reklama kontekstuale të kërkimit. Avantazhi i këtij shërbimi është se ai mund të fillojë dhe të përfundojë me kërkesë të klientit në çdo kohë.

• Marketingu celular

Një mjet delikat psikologjik i krijuar për të tërhequr një audiencë të gjerë për të marrë pjesë në promovime të ndryshme. Sot është lloji më efektiv i kontaktit të personalizuar me konsumatorin, i cili krijon një përshtypje pozitive për ofertën e produktit të ardhshëm.

• Optimizimi i motorit të kërkimit (SEO)

Faqja juaj është e optimizuar - domethënë, bëhet "e kuptueshme" për motorët e kërkimit. Prandaj, do të jetë më e lehtë për t'u gjetur në internet dhe numri i vizitorëve të faqes do të rritet. Mënyra më efikase dhe me kosto të ulët për të tërhequr klientët.

• Marketingu viral

Shpërndarja masive e materialit reklamues (për shembull, përmes një videoje, karikature, fotoje, kolazhi) midis përdoruesve me interesa të ngjashme. Thelbi i këtij mjeti është në kuriozitetin dhe cilësinë e materialit dhe informacionit reklamues. Kostoja e kontaktit është e ulët.

• Marketingu i fshehur

Përdoret në komunikim në forumet e internetit dhe në blogosferë për të formuar një opinion ose reagimin e nevojshëm ndaj një shërbimi ose produkti të ri. Drejtuesit dhe pjesëmarrësit në diskutime ndikojnë tek ata me të cilët komunikojnë në internet, si dhe tek ata vizitorë që do ta rilexojnë këtë informacion më vonë. Kështu, përmes komunikimit të drejtpërdrejtë krijohet një përshtypje pozitive për produktin, për më tepër, efekti negativ reklamues në cilindo prej manifestimeve të tij mungon plotësisht.

• Formimi i opinionit të përbashkët (PR)

Një mjet i fuqishëm për të ndikuar në një audiencë të gjerë, realizon perceptimin e një sasie të madhe informacioni pa shkuar në faqen e reklamuesit. Kjo metodë është relativisht më e shtrenjtë, por efekti i saj është mbresëlënës në shkallën dhe efikasitetin e saj.

Të gjitha këto mjete janë krijuar për të krijuar kërkesa, motivi, dëshira për të blerë produktin tuaj dhe për të përdorur shërbimetqë ju ofroni. Secila prej tyre është efektive, dhe me kombinimin e duhur mund të merrni rezultate të papritura të larta të shitjeve.

Vlen të theksohet seefekti optimal i ndërveprimit të saktë të mjeteve mund të merret bazuar në qëllimet e objektivave të marketingut. Si profesionistë në këtë fushë, ne mund t'ju ndihmojmë të analizoni strategjinë tuaj të marketingut dhe t'ju ofrojmë zgjidhjet më efektive për problemet tuaja. Shitet me fitim!

Mund të na kontaktoni me telefon ose të lini një kërkesë.