Крауд-маркетинг - 2-

2021-11-11T13:42:06+00:00

 • Projektet me përmbajtje
 • Portalet e lajmeve
 • Shërbimet e internetit
 • Agjencitë reklamuese

Rendit lidhjet ne

Provoni

Крауд-маркетинг - 3-

Bëjeni marketingun e turmës një pjesë e juaja

strategjitë e internetit

Për të porositur

Ne punojmë me gjuhë dhe vende të ndryshme

 • ruse
 • ukrainase
 • anglisht
 • gjermanisht
 • frëngjisht
 • polonisht
 • Spanjisht

Крауд-маркетинг - 4-

KOMUNIKONI ME AUDIENCËN TUAJ të synuar

Crowd Marketing - 3-

 • nga forumet
 • nga blogjet dhe komentet
 • me pyetje/përgjigje

Крауд-маркетинг - 5-

Fillo

  Крауд-маркетинг — это новая технология продвижения брендов в интернете. Термином marketingu i turmës называют метод стимулирования продаж товара целевой интернет-аудитории на основании рекомендаций. Главная задача — управлять отзывами и рекомендациями интернет-пользователей таким образом, чтобы они в конечном итоге работали на ваши продажи. Кроме того, крауд-маркетинг существенно повышает вашу репутацию и повышает позицию сайта в результатах поиска Google.

  © Ashmanov & Partners

  Крауд-маркетинг - 6-

  Крауд-маркетинг - 7-

  Ku do të postohen lidhjet

  Forumet

  Përgjigjet për shërbimet pyetje-përgjigje

  Крауд-маркетинг - 8-

  Për të porositur

  Tarifat tona për marketing në turmë

  Gjyqi

  • Crowd Marketing 5 Crowd Marketing 5
  • Crowd Marketing 5
  • garanci vendosjeje
  • moderimi manual
  • raport i detajuar
  • menaxher personal

  Crowd Marketing 5

  Për të porositur

  Minimumi

  • Crowd Marketing 5 Crowd Marketing 5
  • Crowd Marketing 5
  • garanci vendosjeje
  • moderimi manual
  • raport i detajuar
  • menaxher personal

  Crowd Marketing 5

  Për të porositur

  Popullore

  • Crowd Marketing 5 Crowd Marketing 5
  • Periudha sipas marrëveshjes
  • garanci vendosjeje
  • moderimi manual
  • kompensimi i largësisë
  • raport i detajuar
  • Zhvillimi i strategjisë
  • menaxher personal

  Crowd Marketing 5

  Për të porositur

  Maksimumi

  • Crowd Marketing 5 Crowd Marketing 5
  • Rekomandohet 6 muaj
  • garanci vendosjeje
  • moderimi manual
  • kompensimi i largësisë
  • raport i detajuar
  • Zhvillimi i strategjisë
  • menaxher personal

  Rekomandohet 6 muaj

  Për të porositur

  Крауд-маркетинг - 9- Крауд-маркетинг - 10-

  Крауд-маркетинг - 11-

  Cili Guru i Marketingut në Internet përdor Crowd Marketing

  Крауд-маркетинг - 12-

  Крауд-маркетинг - 13-

  Крауд-маркетинг - 14-

  Крауд-маркетинг - 15-

  Крауд-маркетинг - 16-

  Крауд-маркетинг - 17-

  Крауд-маркетинг - 18-

  Provoni marketingun e turmës për biznesin tuaj!

  Fillo