Ne ju ofrojmë shërbime për organizimin e projekteve në ueb. Përvoja shumëvjeçare bën të mundur zbatimin e detyrave pothuajse të çdo kompleksiteti. Ne do të zhvillojmë një dizajn unik për ju, do t'ju tregojmë dhe do t'ju tregojmë se si të organizoni më mirë përdorshmërinë dhe publikimin e materialeve. Nëse bëhet fjalë për një faqe kartëvizite, një faqe interneti korporative të një kompanie, një burim social ose një dyqan (tezgë) në internet, gjithmonë do të merrni një produkt cilësor.

Nëse fillimisht po planifikoni të bëni "diçka" dhe nuk planifikoni të tregoni veten ose fytyrën e kompanisë suaj - kontaktoni një profesionist të pavarur ose student, të garantuar për të bërë atë që dëshironi. Fatkeqësisht, ne nuk do të marrim përsipër të krijojmë një projekt që nuk do të ketë të ardhme në rrjet.

Ne mund të ofrojmë zhvillim të projekteve në internet në CMS falas. Çfarë është një CMS, jo, nuk është një kandidat për master i sportit - është një sistem i menaxhimit të përmbajtjes / përmbajtjes / / anglisht. Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes, CMS / - sistem informacioni ose program kompjuterik i përdorur për të siguruar dhe organizuar një proces të përbashkët të krijimit, redaktimit dhe menaxhimit të përmbajtjes.

Funksionet kryesore të CMS:

  • ofrimi i mjeteve për krijimin e përmbajtjes, organizimi i punës së përbashkët në përmbajtje / përmbajtje, materiale /;
  • menaxhimi i përmbajtjes / përmbajtjes, materialeve /: ruajtja, kontrolli i versionit, pajtueshmëria me mënyrën e hyrjes, menaxhimi i rrjedhës së dokumenteve, etj .;
  • publikim i përmbajtjes / përmbajtje /;
  • prezantimi i informacionit në një formë të përshtatshme për lundrim, kërkim.

Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes mund të përmbajë të dhëna të ndryshme: dokumente, filma, foto, numra telefoni, të dhëna shkencore etj. Një sistem i tillë përdoret shpesh për të ruajtur, menaxhuar, parë dhe publikuar dokumentacionin.

CMS përdoret gjerësisht pasi ofron një aftësi të thjeshtuar për të redaktuar përmbajtjen e faqes dhe për të thjeshtuar shtimin e përmbajtjes dhe materialeve të tjera. Kur përdorni një CMS, nuk do të keni nevojë të punësoni magjistarë të përmbajtjes, pasi funksionimi i panelit administrativ nuk kërkon njohuri specifike.

Ne nuk insistojmë të përdorim CMS falas, por për sa i përket kursimeve, ky opsion nuk do të zëvendësohet.