Shumë janë të interesuar: çfarë është një sit i kartës së biznesit? Një koncept i tillë quhet një burim i thjeshtuar, i cili ka një ose dy faqe me informacionin më të përgjithshëm për kompaninë.

Është krijuar për të njohur blerësit potencial me një kompani, produkt, shërbim ose person. Si rregull, përdoret në rastet e buxhetit të reduktuar. Dhe ndonjëherë është e nevojshme të krijohet një faqe si një faqe e përkohshme, menjëherë pas blerjes së një emri domain. Në varësi të detyrave të vendosura, faqja e kartës së biznesit mund të bëhet në mënyra të ndryshme.

Porosit krijimin e një faqe interneti për kartëvizitë

Zhvillimi tradicional i faqeve të këtij orientimi mund të përdoret si informacion i përgjithshëm për një kompani ose një person. Qëllimi i tij kryesor është të informojë klientët potencialë për kompaninë, aktivitetet, mallrat dhe shërbimet e saj, t'i sigurojë klientit informacione kontakti për bashkëpunim të mëtejshëm jashtë rrjetit.

Dhe krijimi i një faqe në internet të kartës së biznesit në një formë të shkurtër është e nevojshme për fazën fillestare të burimit të plotë të ardhshëm. Përveç informacionit standard, ai mund të përmbajë blloqe të tilla si: lajme, promovime, artikuj tematikë.

Megjithë thjeshtësinë e tij, zhvillimi i një faqe interneti për kartëvizita duhet të bëhet një burim i fluksit të klientëve të rinj dhe rritjes së shitjeve për kompaninë tuaj. Për të mos humbur në pafundësinë e internetit, do të jetë e panevojshme që çdo kompani të krijojë një faqe interneti për kartëvizitë për të identifikuar produktet e saj për përdoruesit.

Kush ka nevojë për faqet e kartave të biznesit?

Në botën e internetit të konkurrencës së ashpër, shpesh është e padobishme të reklamoni gamën e plotë dhe çmimet e mallrave ose shërbimeve tuaja, dhe nëse porositni një faqe në një formë të shkurtër, mund t'i prezantoni ato shkurtimisht në faqet e një mini-burimi. Dhe informacioni që konkurrentët tuaj nuk kanë nevojë të dinë do të mbeten jashtë faqes. Një zhvillim i tillë i faqes në internet do të jetë një mjet efektiv për promovimin e biznesit tuaj jo vetëm për ndërmarrjet tregtare, por edhe për avokatët, mjekët, tutorët dhe profesionistët e pavarur.

Kujt duhet t'i besoni krijimin e një faqe interneti?

Deri më sot, krijimi i faqeve në Kiev bëhet me kosto të ulët nga shumë njerëz. Por niveli i performancës që duhet të përmbushë një sajt i kartës së biznesit shpesh nuk është gjithmonë i lartë dhe teknikisht i saktë. Prandaj, ia vlen të porosisni një faqe të tillë nga profesionistë me përvojë në zhvillim dhe promovim, të cilët jo vetëm që do të ofrojnë të krijojnë një faqe virtuale me çmim të ulët sipas modeleve ekzistuese në internet, por do të jenë në gjendje të krijojnë një faqe nga e para, të ofrojnë një dizajn i mirë, shërbim dhe promovim i mëtejshëm.

Një ekip specialistësh ka krijuar me sukses faqe interneti në Kiev dhe më gjerë për shumë vite. Me ne, ju mund të porosisni një faqe të çdo lloji dhe fokusi dhe të jeni të sigurt për funksionalitetin e saj. është e mundur të krijohen faqe interneti me çmim të lirë, cilësor dhe me dizajn të shkëlqyer. Dhe nëse në të ardhmen ka nevojë për të krijuar një faqe interneti të plotë, ekipi ynë do të plotësojë mini-projektin dhe do të krijojë një version të plotë që do të kënaqte plotësisht nevojat e biznesit tuaj.

Krijoni një faqe për kartëvizitë

Një faqe për kartëvizitë është një fillim i mrekullueshëm për të filluar çdo aktivitet tregtar.

Qëllimi i një siti të tillë shprehet plotësisht në vetë emrin. Sajti i një kartevizite është një analog elektronik i zgjeruar i një kartevizite tradicionale letre.

Faqet e këtij lloji zakonisht përmbajnë një minimum informacioni për aktivitetet e organizatës suaj (mallra, shërbime, etj.) dhe një maksimum informacioni të nevojshëm për kontakt të shpejtë me ju - adresa, numra telefoni, e-mail, etj.

Dizajni i faqes së një kartevizite është i thjeshtë dhe i qartë, tradicionalisht një faqe e tillë përbëhet nga një numër i vogël faqesh (jo më shumë se 6) dhe nuk përmban menu të ndërthurura me shumë nivele.

Reklamim online që funksionon për ju 24 orë në ditë, pa kufizime gjeografike. Klientët tuaj të mundshëm mund të marrin informacionin për të cilin janë të interesuar shpejt, pa u larguar nga shtëpia dhe në çdo moment të përshtatshëm.

Oferta e paketës "Site card" përfshin:

 • Dizajni i faqes së kartës së biznesit.
 • Një sistem i menaxhimit të faqes që do t'ju lejojë të përditësoni vetë sitin pa përpjekje të veçanta, pa njohuri të veçanta: shtoni informacione të reja, krijoni artikuj, faqe dhe foto të reja.
 • Menu me një nivel.
 • Krijimi i 6 faqeve informative, plotësimi i tyre (teksti juaj, foto, etj.).
 • Krijo një faqe kontakti me një kartë.
 • Regjistrimi i domenit për faqen tuaj. (me kërkesë të klientit)
 • Instalimi i faqes tuaj të internetit në hosting*.
 • Regjistrimi i faqes në motorët e kërkimit.

Kostoja e paketës “Site card” dhe afati

 • Çmimi i paketës së ofertës "Karta e faqes" -500 dollarë.
 • Koha e dorëzimit është 4-7 ditë
 • Kur porosisni funksione shtesë, afati mund të zgjatet
 • Pagesa për domenin dhe hostimin bëhet sipas çmimeve të përcaktuara nga ofruesi i hostit

Informacioni dhe materialet që do të kërkohen nga ju:

 • Përshkrimi për seksionin Rreth nesh (fusha e veprimtarisë së kompanisë dhe misioni i saj);
 • Artikujt dhe fotot që do të vendosen në faqe;
 • Përshkrimi i mallrave ose shërbimeve, çmimet;
 • Informacioni i kontaktit: numrat e telefonit, adresa (ligjore dhe postare), e-mail, etj.

Procedura për krijimin e një faqe në internet të kartës së biznesit:

 1. Ju plotësoni formularin e porosisë (të shkurtër nëse është e nevojshme);
 2. Ne hartojmë dhe miratojmë një detyrë teknike mostër;
 3. Ne zgjedhim shabllone për ju dhe miratojmë paraqitjet e dizajnit;
 4. Bazuar në dëshirat tuaja, ne rregullojmë modelin e shabllonit të zgjedhur;
 5. Dizajn dhe programim i faqeve të internetit;
 6. Ne e mbushim faqen me përmbajtjen tuaj;
 7. Ne korrigjojmë dhe testojmë faqen e përfunduar direkt në host në modalitetin e punës.