Historia e motorëve të kërkimit

Nga 52022-06-06T22:36:30+00:0019 prill 20215Shiko gjithashtu: SEO5 Lajme për SEO5 Kërkoni robotë5 Artikuj5

Motorët e kërkimit u krijuan kur kishte shumë fjalë të shkruara në gjuhën e shënjimit të hipertekstit dhe gjetja e të duhurave nuk ishte e lehtë. Motori i parë i kërkimit